About

De enige 1 daagse Cursus in Leiden

Het theorie examen categorie B (auto) bestaat uit 65 vragen, onderverdeeld in drie examenonderdelen: gevaarherkenning, kennis en verkeersinzicht:

Deel 1 – Gevaarherkenning
Dit is het eerste onderdeel bij het CBR-theorie-examen en bestaat uit 25 vragen, waarvan je 13 vragen goed moet hebben. Tijdens dit onderdeel is het noodzakelijk dat een leerling tijdig potentieel gevaar kan herkennen, voorspellen en de juiste handeling kan vertonen in het verkeer. Let op, bij dit onderdeel heb je slecht 8 seconden per vraag en kun je kiezen uit 3 scenario’s:

• Remmen
• Gas loslaten
• Niets

Deel 2 – Kennis
Dit onderdeel bestaat uit een totaal van 12 vragen, waarvan jij er tenminste 10 goed moet hebben. Hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen.

Deel 3 – Inzicht
Dit onderdeel bestaat uit een totaal van 28 vragen, waarvan jij er tenminste 25 goed moet hebben. Hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen.

Tijdens de cursus wordt al de stof behandeld, nadat de basis sterk is wordt er veel geoefend met CBR-proef examens en worden de vragen nader besproken. Verder krijgen de leerlingen veel tips en trucjes om de vragen makkelijk te beantwoorden, hierdoor zijn de leerlingen goed getraind om het CBR-examen succesvol af te sluiten!

De vragen zijn gebaseerd op meerkeuze, ja of nee, sleep en invulvragen.

Dankzij onze intensieve manier van lesgeven zorgen wij ervoor dat u in 1 dag slaagt.

Bij ons volgt u een 1-daagse theoriecursus en dezelfde dag gaat u vervolgens op examen. U zult tijdens uw theorieles helemaal voorbereidt worden op de CBR theorie-examen door middel van voorbeeldvragen die goed aansluiten op het werkelijke examen. Hierdoor krijgt u een optimale voorbereiding die ervoor zorgt dat u in 1 keer zult slagen,  zonder hulp van boeken of cd´s. Wij bereiden u optimaal voor!

Kosten

De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingskans kost slechts € 150,- (inclusief examen, vervoer en lunch).

Na je aanmelding plannen wij je in voor de cursus en ontvang je een uitnodiging via de mail of WhatsApp. Je hoeft verder niks te doen! Wij reserveren het examen gelijk op dezelfde dag. Ook regelen wij het vervoer naar het CBR en verzorgen we een lunch en drankjes.

Niet in 1x gehaald? Dan mag je gratis verder met de theorielessen!

Theoriecursus

Een 1-daagse theoriecursus met 100% slagingskans – nog op dezelfde dag ga je op examen. Tijdens de theorieles zul je helemaal worden voorbereid op het CBR theorie-examen door middel van voorbeeldvragen die goed aansluiten op het werkelijke examen. Hierdoor krijg je een optimale voorbereiding die ervoor zorgt dat je in 1 keer zal slagen.

Auto theoriecursus in 1 of 2 dagen!

1-DAAGSE CURSUS VOOR DE AUTO

De theorieles begint om 7:00 uur. Na de theorieles zullen we gezamenlijk naar het CBR gaan waar je in de loop van de middag het theorie-examen aflegt.

2-DAAGSE CURSUS VOOR DE AUTO

Heb je moeite met de Nederlands taal? Dan raden we je de tweedaagse cursus aan. Je volgt twee keer de cursus, zodat je een grotere kans hebt om te slagen.

Professioneel klaslokaal

Bij veel rijscholen wordt bij de theoriecursus gebruik gemaakt van geïmproviseerde “klasjes” op zolder, in de schuur of een gehuurd zaaltje.
Wij beschikken over een volledig ingericht, professioneel leslokaal waar we de beschikking hebben over alle benodigde leermiddelen die nodig zijn om jou goed voor te bereiden op het theorie examen.

Privé-les

Werkt klassikaal les volgen voor jou niet zo goed of heb je om andere redenen behoefte aan een meer gerichte begeleiding? Ook dat kan. Wij bieden privé-lessen waarbij je in je eigen tempo en met volledig gerichte aandacht de les kunt volgen. Afhankelijk van jouw behoeftes en mogelijkheden is dit één op één of met hooguit één mede-cursist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *